Kotitarha Kielomäessä

Kielomäen kotitarhan pesät Ruokolahden Huhtasenkylässä ovat talon ja rannan välissä koivikossa, missä hajavalo lämmittää sopivasti ja puut antavat suojaa järveltä puhaltavalta tuulelta. Kesällä koivikko kukkii villinä luonnonkukkia, ja toki mehiläiset lentävät aina parhaille mesi- ja siitepölypaikoille ympäröivällä kylällä! Omalla tilalla on hedelmäpuita ja marjapensaita, ja rantametsikössä alppiruusujen aluskasveina metsämustikka antaa hyvän sadon.

Kotitarhalla on hyvä pitää nuoria pesiä, jaokkeita, koska ne ovat tässä päivittäin silmän alla. Keväällä ne ovat ne pesät, joiden äärellä tulee käytyä surinaa kuuntelemassa ja makeaa tuoksua nuuskuttelemassa!

Kielomäen Tila

Kielomäenkuja 10

Ruokolahti

(Postiosoite 55910 Imatra)

anu.tanskanen@pp.inet.fi

p. 044 508 7058

Kielomäen tuotteita voit ostaa tilan HunajaPuodista Ruokolahden Huhtasenkylästä, Porukan nettikaupasta ja Facebookin kautta, sekä tapahtumista. Tilauksen voit tehdä myös sähköpostitse

anu.tanskanen@pp.inet.fi, jolloin maksatapana ovat Mobilepay ja lasku. Toimitusmaksu on 4,50€/tilaus, huomattavan suuret tilaukset katsotaan erikseen.

Lahjakortteja Kielomäen tuotteisiin voit ostaa Ruokolahden K-Marketista.

Kielomäen hunajaa on myynnissä myös Imatran Primassa sekä Ruokolahden, Vuoksenniskan ja Imatrankosken S-Marketeissa!

Pieni valikoima Kielomäen tuotteita löytyy Imatran Aito - Hyvän Olon Kaupasta City-Marketin kauppakäytävällä.

Kielomäen hunajaa ja pieni valikoima muita tuotteita on tarjolla Iloisen Pässin Maalaispuodissa Parikkalan Koitsanlahdessa

Kesällä Kielomäen hunajaa saat myös Ruokolahden kirkonmäeltä Kesäkahvila Kaikusta.

© 2020 Kielomäen Tila. Luotu käyttäen Wix.com