65308304_2867751866599224_10161499976425

Kielomäen

Pieni HunajaPuoti

Luonnosta - läheltä - puhtaasti

Kielomäki_hunaja 2019.jpg

Esittelystä tällä sivulla löydät Kielomäen myyntituotteet.

Tilaukset sähköpostitse

anu.tanskanen@pp.inet.fi

Voit tilata tuotteita

sähköpostilla, samoin lisätietoja ja kuvia saat pyytäessäsi

Tilaukset toimitetaan Postin xxs - L -paketteina,

tuotteet postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa.

Toimituskulut ovat 4,50€ / tilaus.

Maksuna ennakkolasku tai MobilePay.

Kielomäki_pirtanauhat
Kielomäki_hunaja

Kielomäen Hunajaa

Hunaja on luonnollisesti kiteytynyttä ja se on pakattu uudelleenkäytettyihin tai uusiin lasipurkkeihin. Hunajalle on myönnetty Hyvää Suomesta - merkin käyttöoikeus.

Pakkauskoot vaihtelevat, tällä hetkellä myynnissä on 

450g / 9€

500g / 10€

600g /12€

700g/14€

Perga eli Mehiläisleipä

Perga on kerätty pesistä hunajan sadonkorjuun jälkeen ja kauppakunnostettu suurelta osin käsityönä. Perga on mehiläisten vahakennoihin pakkaamaa ja maitohappokäsittelemää kukkien siitepölyä ja sen ravintoaineet ovat hyvin sulavassa muodossa. Perga on pakattu uudelleenkäytettyihin lasipurkkeihin.

120g / 17€ 

> tarjous 15€

Hunajatassu
MehiläisvahaHoito

Tassuvoide on valmistettu Kielomäen omien pesien puhtaimmasta mehiläisvahasta ja Kuurman kylmäpuristetusta luomurypsiöljystä - paikallistuote parhaimmillaan! Pieni ripaus hunajaa auttaa ylläpitämään ihon kosteutta ja propolis hoitaa ärtynyttä ihoa. Tassuvoiteella ei ole kosmetiikan turvallisuusselvitystä ja se on tarkoitettu lemmikeille ulkoisesti.

50ml  / 12 €

100ml / 20€

TASSUT.jpg

TehoTassu MehiläisvahaHoito

TehoTassuvoiteessa on Kielomäen oman puhtaimman mehiläisvahan lisäksi Kuurman kylmäpuristettua luomuhamppuöljyä, jolla on kotimaisista öljyistä ihon hoidolle paras rasvahappokoostumus. Öljyyn on hellävaraisesti uutettu kuusenpihkaa omasta metsästä, ja lisätty hitunen hunajaa ihon kosteutta ylläpitämään. TehoTassu auttaa ihon ongelmatilanteissa ja hoitaa pieniä nirhaumia ja haavoja sekä rauhoittaa hyönteisten puremia. Tassuvoiteella ei ole kosmetiikan turvallisuusselvitystä ja se on tarkoitettu lemmikeille ulkoisesti.

35ml / 12€

50ml / 20€

123128452_441089396872901_76888600570709
Kielomäki_pahka_ryhmä.JPG

Pahka
MehiläisvahaHoito
Puulle

Puun hoitotuotteessa yhdistyvät Kielomäen pesien mehiläisvaha ja puun käsittelyssä perinteinen laadukas luomupellavaöljy Kuurmasta.

50ml / 12€

100ml / 20€

Kielomäki_rumpu_ryhmä

Rumpu
Mehiläisvaha
Hoito
Nahalle

Nahan suojaamiseen ja pehmittämiseen valitset Kielomäen omaa mehiläisvahaa ja Kuurman kylmäpuristettua luomurypsiöljyä sisältävän, puhtaan hoitovahan!

50ml / 12€

100ml / 20€

Neulakintaat

Perinteisesti luisella neulalla lampaanvillasta neulattuja kintaita on useita erikokoisia pareja. Lue tekniikasta ja katso lisää kuvia Perinnekäsityöt

Hinnat koosta ja koristelusta riippuen 45-60€

Myynnissä olevat neulakintaat

94774525_1096466270719560_43979809527231

Neulakinnas-
pipot

Perinteisesti luisella neulalla lampaanvillasta neulattuja pipoja  on useita erikokoisia ja -värisiä. Lue tekniikasta ja katso lisää kuvia Perinnekäsityöt

Hinnat koosta ja koristelusta riippuen 35-45€

Myynnissä olevat neulakinnaspipot

Kielomäki_pirtanauhat

Pirtanauha

Teen pirtanauhoja luonnonkuiduista, väriyhdistelmiä ja pituuksia on vaihtelevasti.

Käsintehty pirtanauha

19€ / m

Myynnissä olevat valmiit pirtanauhat

Heijastava Hihanauha

Heijastavat hihanauhat olen kutonut perinteisellä pirtanauhatekniikalla villalangasta, jossa on heijastava säie tuomassa tuiketta pimeyteen :). Virallisen heijastimen Hihanauhasta tekee 10cm pituinen kuminauha, joka täyttää CE-kriteerit. Paljon eri värejä lankatupsuilla tai ilman!

35cm / 8€

45cm / 9€

Myynnissä olevat hihanauhat

Kuivattu Nokkosensiemen

Nokkonen on ravintoarvoiltaan rikkaampi kuin kasvatettu pinaatti, ja siemenessä kasvin ravintoaineet on pakattu kaikkein tiiviimmin. Nokkosensiemen on luonnon tiukka voimayrtti! Aikuisen päivittäinen annos ½ teelusikallista

25g / 10€

- Kuvasta poiketen myynnssä on aina viimeisimmän satokauden keruuta

Kielomäki_Kuivattu_Nokkosensiemen.jpg

Pakurinokare

Pakurikääpä on Suomen luonnon vahva adaptogeeninen voima-aines. Keitä teetä tai uuta alkoholiin tinktuuraksi.

65g / 10€

Kielomäki_Kuivattu_Pakurikääpä1.jpg
Kielomäki_Kuivattu_Väinönputki.jpg

Väinönputken
juuri

Väinönputki on Lapin luonnon tärkeä ravinto- ja voimakasvi. Se on vahvasti aromaattinen ja vaikutukseltaan adaptogeeninen. Kielomäessä väinönputki kasvaa sinne siirrettynä.

Keitä teeksi, käytä mausteena tai uuta tinktuuraksi alkoholiin.

35g / 10€

Kielomäki_propolis.jpg

Propolis

Keräämme ja puhdistamme mehiläispesistä antimikrobista propolista eli kittivahaa. Tällä hetkellä voin pakata hienoksi jauhettuna puhdistettua ja  pakastettua propolista pieniä määriä. Myynnissä on myös alkoholiin tai veteen uutettua propolista suihkepullossa.

Puhdas propolis 1g/1€ (haluamasi määrä)

Propolis-alkoholiuutos 25ml/15€

Propolis-vesiuutos 

30ml/15€

Hunajahörppy
Retkijuoma-pakkaus

Pakkasimme kestävään pakettiin luonnon omat voimatarpeet puhdasta retkijuomaa varten. Tarvitset vain raikasta vettä ja sekoitat juoman omaan juomapulloosi.

Hunaja antaa nopeaa puhtia ja energiaa myös pitemmälle ponnistukselle. Ruususuolasta saat elimistön rasituksessa tarvitsemia suoloja.

Pakkaus on suunniteltu niin, että voit täyttää sen uudelle retkelle kotona, tai uudelleenkäyttää muuten. Jo matkan varrella voi vetoketjupussille, narun pätkälle tai pienelle purkille tulla tarvetta vaikka matkamuistojen pakkaamiseen...

Hunajahörppy- paketti sisältää tarpeet jopa kolmeen litraan luonnon voimajuomaa – juuri sopivasti vaikkapa viikonloppuretkelle!

Kielomäen Hunajaa 140g

Himalajan Ruususuolaa 10g

Puinen kertalusikka x 3

Ohje juoman valmistamiseen

8,50€

20210507_075540.jpg

Kennohunaja

Kennohunajaa saamme myyntiin jälleen loppukesällä, mikäli mehiläiset suostuvat sitä valmistamaan :)!

Kennohunaja ja puhtainta ja täysin käsittelemätöntä hunajaa mehiläisten itse samana kesänä valmistamaan vahakennoon pakattuna.

Lingottavaa hunajaa varten autamme mehiläisiä ja annamme niille valmiin pohjan hunajakennoston rakentamiseen. Pohja on aiemmin pesästä poistetusta mehiläisvahasta valmistettua levyä.

Kennohunajaa varten mehiläiset saavat vain puhtaan puukehän tarjolle, ja ne rakentavat kennoston alusta asti. Tämä ensimmäisen kesän vaha on puhdasta ja rapeaa, ja sen voi syödä hunajan kanssa. Elimistössä mehiläisvaha toimii kuidun tavoin.

Kennohunaja on juustotarjottimen makea höyste tai kahvipöydän kunkku ja keskustelunaihe!

Kielomäki_kennohunaja