1/1

Omenatarhan mehiläistarha

Imatran Rautionkylässä, Immalanjärven rannalla, maaseudun ja omakotialueen rajalla, Kielomäen mehiläispesät ovat Omanatarhan äärellä. Mehiläiset pölyttävät tarhan kymmenet omenapuut ja auttavat omenatarhuria saamaan hyvän pölytyksen kautta runsaan ja terveen omenasadon.

Mehiläisten lentoalueella ovat perinteisen omakotialueen pihat ja puutarhat kukkineen, hedelmäpuineen, marjapensaineen, kuin myös järvenrannan monipuolinen kasvisto, ja läheinen mäntykangas varvikoioneen. Pesien läheisyys parantaa satoa niin ihmisten pihoilla kuin lähimetsissäkin.

Kielomäen Tila

Kielomäenkuja 10

Ruokolahti

(Postiosoite 55910 Imatra)

anu.tanskanen@pp.inet.fi

p. 044 508 7058

Kielomäen tuotteita voit ostaa tilan HunajaPuodista Ruokolahden Huhtasenkylästä, Porukan nettikaupasta ja Facebookin kautta, sekä tapahtumista. Tilauksen voit tehdä myös sähköpostitse

anu.tanskanen@pp.inet.fi, jolloin maksatapana ovat Mobilepay ja lasku. Toimitusmaksu on 4,50€/tilaus, huomattavan suuret tilaukset katsotaan erikseen.

Lahjakortteja Kielomäen tuotteisiin voit ostaa Ruokolahden K-Marketista.

Kielomäen hunajaa on myynnissä myös Imatran Primassa sekä Ruokolahden, Vuoksenniskan ja Imatrankosken S-Marketeissa!

Pieni valikoima Kielomäen tuotteita löytyy Imatran Aito - Hyvän Olon Kaupasta City-Marketin kauppakäytävällä.

Kielomäen hunajaa ja pieni valikoima muita tuotteita on tarjolla Iloisen Pässin Maalaispuodissa Parikkalan Koitsanlahdessa

Kesällä Kielomäen hunajaa saat myös Ruokolahden kirkonmäeltä Kesäkahvila Kaikusta.

© 2020 Kielomäen Tila. Luotu käyttäen Wix.com