top of page

Kevennystä, kohennusta ja uutta alkuaUuteen vuoteen, vuoden vaihtumiseen, liittyy perinteitä vanhan taakse jättämisestä, uuteen suuntaamisesta ja niistä lupauksista! Juuri uutisoitiin, että kierrätyskeskukset täyttyvät loppuvuodesta ihmisten siivotessa kotejaan kaiken yltäkylläsiyyden keskellä. Ammattijärjestäjät ja konmaritus auttavat luomaan selkeyttä omaan elämään...


Joulun alla myös Kielomäen verkkosivut kokivat ammatillisen kohotuksen ja kevennuksen Lilly Piercen näppärissä käsissä! - Sain aikoinaan tehdä sivut itse, opastettuna, ja minähän tapani mukaan innostuin asiasta ihan...hmmm... kohtuuttomasti :)! Kun samalla itse opettelin ja opiskelin mehiläistarhausta, ja kokeilemalla tutustuin sen moniin mahdollisuuksiin, tarinaa ja kuvia tuli tulvimalla ja sivut paisuivat. Ja aivan kuten maallisen runsauden kanssa, suurta määrää on hankala käsitellä, pitää kurissa ja ajantasalla...


Paljon tavaraa siirsin sivuun - en kierrätyskeskuseen vaan omaan ulkoiseen muistiin. Ehkäpä palaan myöhemmin nyt varastoituihin aiheisiin täällä blogissani! Pieni pala kerrallaan on helpompi lajitella värien mukaan ja päivittää koot ja materiaalit toimiviksi!


Iso kiitos Lillylle, joka auttoi sisällön rajaamisessa, muokkasi sen 2020-luvulle, yhtenäisti ulkoasun ja teki sivuista seuraajille miellyttävät!


Kielomäen Facebook-sivu on myös nyt heräämässä uuteen eloon! Elokuun lopussa, sadonkorjuu- ja syyskiireiden aikaan, hunajan päämyyntikauden alussa, yhden virheklikkauksen vuoksi, silmänräpäyksessä, menetin Kielomäen Facebook-sivun hallinnan. Pienelle tuottajalle ensisijainen tiedottamisen ja markkinoinnin väylä, vuosien työ ja yli 1000 tykkääjää ja seuraajaa ovat ulottumattomissa, nyt uskon että pysyvästi. Voit arvata, että kaikkeni olen tehnyt ja apujakin olen saanut! Sivu on tälläkin hetkellä Facebookissa, mutta minä en sinne pääse, eikä ylläpito ole vastannut palautuspyyntöihini. - Nyt on aika suunnata eteenpäin ja avata aivan uusi Facebook-sivu Kielomäen tila!


Voit auttaa pientä paikallista tuottajaa tykkäämällä, seuraamalla, jakamalla ja kommentoimalla! Somenäkyvyys voi vaikuttaa paljonkin siihen, että pölyttäjät pysyvät paikkakunnalla ja sinä saat nauttia puhdasta lähihunajaa!! Tehdään tästä vuodesta parempi!


Comments


bottom of page